Seniormedlemskab

Seniormedlemskab er et helt nyt tilbud til dig, som er nået folkepensionsalderen og gerne vil benytte dig af vores værdifulde tilbud og kontante fordele.

Du bliver jo ikke en anden, bare fordi du når pensionsalderen, og hvem siger du holder helt op med at arbejde?

Om du stopper med at arbejde eller ej, så vil vi gerne tilbyde dig et seniormedlemskab af DANA for blot 136 kr. pr. md.

Disse penge er tjent hurtigt ind, ved at du benytter èn af vores mange kontante fordele - Læs om medlem der sparede 10.000 kr.

Det får du

Som seniormedlem vil du kunne benytte:

 • Kontante fordele 
  Snyd ikke dig selv! Vi har fundet gode og relevante tilbud, som gør det nemmere for dig at drive virksomhed, eller giver luft i det private budget. Læs mere her
 • DANA arrangementer
  Det er vigtigt at tilegne dig ny viden, så du hele tiden bliver bedre til at drive din virksomhed eller udvikle dig selv.

  Deltag fx. i vores succesfulde netværksarrangementer, hvor du får mulighed for at netværke med ligesindede både lokalt eller på tværs af landet.
 • Medlems arrangementer
  Her kan du gratis oprette dine egne arrangementer, og markedsfører dem over for tusindvis af vores medlemmer, eller du kan se og deltage i hvad vores andre medlemmer afholder af arrangementer.
 • Eksperthjørnet
  Her giver DANAs nøje udvalgte specialister dig gratis rådgivning og svar på aktuelle spørgsmål inden for advokatrådgivning, bogføring, salg, markedsføring, økonomisk rådgivning og personale jura. Læs mere her
 • ProMatch
  Er en gratis udbudsportal for medlemmer, som hjælper dig med at finde mere arbejde og handle med andre selvstændige i dit område

Du vil modtage nyhedsbreve med:

 • Vores nye tilbud og kontante fordele
 • Invitationer til spændende events og kurser
 • Invitation til vores succesfulde netværksarrangementer
 • Artikler og gode råd
Seniormedlemskab

Du kan blive seniormedlem, når den måned, hvori du har nået folkepensionsalderen, er udløbet.

Du kan overgå til seniormedlemskab fra almindeligt a-kassemedlemskab, og du kan blive optaget som seniormedlem i DANA uden tidligere a-kassemedlemskab.

Seniormedlemskabet giver ikke ret til dagpenge eller efterløn, men det koster til gengæld kun 136 kr. pr. md, medlemskabet er ikke fradragsberrettiget. 

Du kan kun være seniormedlem et sted, og er du seniormedlem i en anden a-kasse, kan dit seniormedlemskab blive overflyttet til DANA.

Du skal blot have ophold og bopæl i Danmark.

Hvis du tidligere har været medlem af DANA, skal du tilmelde dig ved at logge ind på MIT DANA og udfylde formularen "Optagelse af seniormedlemskab"

Log ind på MIT DANA

 

 

Er du nyt medlem
Hvis du ikke tidligere har været medlem af DANA, kan du tilmelde sig seniormedlemskabet ved at udfylde denne formular.