DANA Mini MBA

DANA samarbejder med AVT Business School om Mini-MBA-uddannelsen. Aftalen betyder, at du som DANA-medlem opnår en god rabat på din Mini-MBA og dermed bliver bedre udrustet til de daglige udfordringer.

Mange selvstændigt erhvervsdrivende starter virksomhed op i en tidlig alder. Dermed retter de al fokus mod det at drive egen virksomhed – også ofte på bekostning af uddannelse. Heldigvis får en hel del succes som iværksætter, men mange føler også, at der på et tidspunkt er behov for uddannelse og konkrete værktøjer til at drive forretningen.

Og netop den udfordring forsøger DANA nu at imødekomme for deres medlemmer og tilbyder derfor nogle gunstige vilkår, hvis du ønsker at supplere din iværksætterdrøm med en uddannelse, der er såvel praktisk som teoretisk funderet, og som udbydes af den internationalt akkrediterede uddannelsesinstitution AVT Business School.

Log ind på MIT DANA og udnyt dette medlemstilbud. Her finder du også en lang række andre unikke tilbud i Danmarks stærkeste fordelsordning for selvstændige.

Log ind på MIT DANA

Hvis du endnu ikke er medlem, så bliv det nu.

Meld dig ind online