DANA MEDLEM SPAREDE 10.000 KR.

Irene Pallavicini  fik en kæmpe besparelse på sine forsikringer, da hun skiftede til DANA.

Irene Pallavicini er født i Holland og har gennem en årrække arbejdet for Shell i Holland inden for såvel HR som kommunikation. Hun har en bachelor i business og kommunikation samt en Masters in Business Administration (MBA) fra University of Phoenix i Arizona, USA.

I 2012 flyttede hun med sin danske mand til Danmark. Kort efter fik hun så sit første job som kommunikationsrådgiver hos Lions Kollegiet, og det var faktisk først her, hun blev opmærksom på, hvad en a-kasse har at tilbyde.

»Da jeg fik et job i Danmark fortalte mine kollegaer om vigtigheden af at blive medlem af en a-kasse – Holland har et andet system for arbejdsløshedsforsikring, så jeg havde ikke rigtig indsigt heri. Jeg kunne dog godt se fornuften i det, så jeg tilmeldte mig en a-kasse som lønmodtager,« fortæller Irene Pallavicini.

A-kasse for selvstændige var det eneste rigtige
I april 2015 besluttede Irene Pallavicini sig for at blive selvstændigt erhvervsdrivende og etablerede sig som kommunikationskonsulent med firmaet KommunikaKonsult. Og hun blev hurtigt gjort opmærksom på, at der var store fordele ved at melde sig ind i en a-kasse, der taler de selvstændiges sag.

»Da jeg havde oprettet mit cvr-nummer, blev jeg kontaktet af en DANA konsulent, med henblik på om jeg kunne være interesseret i at skifte til en a-kasse for selvstændige.

I starten var jeg lidt skeptisk, da kontingentet var en anelse højere hos DANA, og når man lige er startet som selvstændig, skal man jo være opmærksom på, hvordan man bruger pengene. Men da konsulenten fortalte om de kontante fordele og DANAs samarbejdspartnere, blev jeg interesseret i at høre mere om DANA.

Han fortalte mig eksempelvis om produktet ’MinForsikring’, og at flere medlemmer havde sparet mange penge, da de skiftede til AON. Men inden jeg skiftede til DANA ville jeg være sikker på, at jeg også kunne spare penge ved at skifte vores forsikringer til MinForsikring. Det var så intet problem, og han lovede, at jeg ville blive kontaktet af en konsulent fra MinForsikring,« fortæller Irene Pallavicini, og hun fortsætter:

Sparede næsten 10.000 kr.
»Kort derefter blev jeg så kontaktet af en konsulent fra MinForsikring, og da vi gennemgik alle vores forsikringer, og hvad det så ville koste hos MinForsikring, var jeg meget overrasket over, hvor meget vi kunne spare. Det havde jeg aldrig troet. I alt sparede vi næsten 10.000 kroner, som jeg godt kan sige betaler mit-DANA medlemskab langt ude i fremtiden«.

Bruger også øvrige produkter
Efter Irene Pallavicini blev medlem af DANA, er hun blevet bekendt med, at DANA har en lang række fantastiske ydelser, som man kan drage nytte af.

»Jeg har siden min indmeldelse i DANA fulgt med på Mit DANA, hvorigennem jeg blandt andet tilmeldte mig et kursus i sociale medier. Det var særdeles udbytterigt, og noget jeg fik rigtig meget ud af at deltage i" siger Irene Pallavicini.

Læs mere om forsikringen her