DANA Finans

Økonomien er rygraden i din virksomhed – så enkelt kan det siges. Vi samarbejder med Kapitalbørsen, og tilbyder et gratis screeningsmøde til vores medlemmer.

Kapitalfremskaffelse og alternativ finansiering er i de senere år blevet en endnu større udfordring for især små og mellemstore virksomheder.

Vi samarbejder med Kapitalbørsen, der har stor erfaring med succesfulde kapitalsøgningsprocesser. Kapitalbørsen har blandt andet udviklet en metodik, som fører din virksomhed sikkert igennem processen – fra første møde til det aftalte mål.

Kapitalbørsen sætter sig hurtigt ind i din virksomheds udfordringer. I et tæt samarbejde med ledelse og ejerkreds arbejder de på en målrettet kvalificering af din virksomhed til den videre dialog med bank, investor, Vækstfonden, EKF, Eksportrådets erhvervsfremmeordninger m.v.

Dertil kommer at kapitalbørsen har adgang til relevante kilder og netværk, der kan bidrage med egenkapital eller lånekapital, fx i forbindelse med generationsskifte, vækst på nye markeder, investeringer m.v.

Spar penge som DANA-medlem
Som medlem hos os er det indledende screeningsmøde hos Kapitalbørsen gratis. Dvs. at du sparer kr. 5.900. Når du kontakter Kapitalbørsen, skal du blot huske at oplyse, at du er DANA-medlem for at få rabatten. Screeningsmødet er i øvrigt fortroligt i enhver henseende.

Hvis du ønsker at blive kontaktet af Kapitalbørsen, skal du udfylde formularen her på siden.

Du kan også læse mere om samarbejdet med Kapitalbørsen i vores online-brochure Finansiel Rådgivning.

 

Et tilbud du ikke kan afslå

Der er kun én ting, der overgår en god rabat – og det er mange gode rabatter.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere