DANA Personale

Udviklingen af din virksomhed hænger ofte tæt sammen med ansættelsen af de rigtige medarbejdere. Vi hjælper dig med at undgå faldgruberne i ansættelsesprocessen.

Som selvstændig gælder det om at få mest muligt ud af dine ansatte, mens du samtidig undgår de faldgruber, enhver ansættelse er forbundet med. Der er dog mange regler på området, og det kan være dyrt at træffe den forkerte beslutning eller overse selv den mindste detalje.

Fagforeningen varetager nemlig din ansattes interesser, men hvem varetager dine i denne situation? Det gør vi blandt andet, og derfor har vi fundet en god løsning til dig som medlem.

Få hjælp hos SEROP
Vi har indgået et samarbejde med SEROP, der ruster dig til at tackle de spørgsmål, der kan opstå omkring ansatte. Det kan fx være, hvis du har personalemæssige udfordringer i din virksomhed, eller inden for en overskuelig fremtid skal til at ansætte personale. Du kan finde priser på SEROPs hjemmeside, eller stille spørgsmål helt gratis i vores eget ekspertforum på MIT DANA for medlemmer.

Hvis du ønsker at blive kontaktet af SEROP, kan du udfylde formularen nederst på siden. Du kan også hente vores brochure om SEROP og personalerådgivning.

 

Hvorfor vælge dana

Vi er Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige, og har været det i over 40 år.

Læs mere
Bliv medlem af DANA

Bliv medlem af DANA – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

Læs mere
Et tilbud du ikke kan afslå

Der er kun én ting, der overgår en god rabat – og det er mange gode rabatter.

Læs mere